Măsuri asumate

Icon

Care e mesajul transmis politicienilor? “Atinge-te de birocraţi, atinge-te de bugetari şi pensionari, atinge-te de clientelă şi vei fi desfiinţat


Un privat sustine 3 bugetari

PDL a luat măsura reducerii salariilor şi personalului din administraţie. Timp de o lună şi jumătate Preşedinţia, Guvernul şi PDL au fost fost supuse unui adevărat linşaj mediatic. Mă rog, ţintele linşajului sînt mai puţin importante. Nu soarta lor ne interesează. Important este efectul. Care e mesajul transmis politicienilor? “Atinge-te de birocraţi, atinge-te de bugetari şi pensionari, atinge-te de clientelă şi vei fi desfiinţat. Aşa că soluţia ca să rămîi în politică e să dai în cine nu are nicio putere, în cine nu ţipă. Adică în cei care ţin România în spate, în mediul privat, în prostul care aduce bani dar care nu are nicio putere. În cel a cărui voce nu se aude.” Şi nu se aude nu din cauză că nu-l lasă cineva să vorbească. Nu se aude fiindcă e prea plin de sine, pînă la blazare, încît să zică ceva. E convins că nu există decît salvare indviduală (“mă descurc eu”). Ei bine, acum, în plină criză, va vedea că nu se poate descurca singur. Sau a văzut, în caz că a dat deja faliment sau şi-a pierdut job-ul.

citeste articol integral

sursa: blogary.ro

Filed under: Opinii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Video

Categorii

RSS COGITUS

 • Impactul Universității Babeș-Bolyai în economia municipiului Cluj-Napoca în anul 2015 octombrie 17, 2018
  Universitatea, mai mult ca orice altă instituție sau organizație, poate impulsiona dezvoltarea economică și s… restul » The post Impactul Universității Babeș-Bolyai în economia municipiului Cluj-Napoca în anul 2015 appeared first on Cogitus.
 • Cluj-Napoca – analiza economiei locale aprilie 13, 2018
  Economia municipiului se află într-un stadiu avansat în procesul de evoluție de la economia industrială la o eco… restul » The post Cluj-Napoca – analiza economiei locale appeared first on Cogitus.
 • Calitatea vieții în Cluj-Napoca aprilie 13, 2018
  Parte a procesului de reevaluare a Planului Strategic de Dezvoltare al Municipiului Cluj-Napoca 2014-2020, FSPAC a r… restul » The post Calitatea vieții în Cluj-Napoca appeared first on Cogitus.
 • Acționând împreună, comunele și orașele pot crește mai mult și durabil martie 12, 2018
  În ultimii ani, o parte a orașelor mari din România, între care Cluj-Napoca și Timișoara s-au dezvoltat în mod a… restul » The post Acționând împreună, comunele și orașele pot crește mai mult și durabil appeared first on Cogitus.
 • Criza refugiaților cu plusuri și minusuri | O punere în perspectivă septembrie 29, 2015
  Ultimele două luni au marcat probabil una dintre turnurile migrației din Europa. Imagini cu trenuri supraaglomera… restul » The post Criza refugiaților cu plusuri și minusuri | O punere în perspectivă appeared first on Cogitus.
 • China Housing at the Nexus iunie 1, 2015
  The Chinese housing industry is at the nexus of several force fields pulling and pushing people all over the world. The h… restul » The post China Housing at the Nexus appeared first on Cogitus.
 • De ce ar trebui să alegem primarii în două tururi de scrutin mai 4, 2015
  Există un acord larg în literatura de specialitate privind rolul central al guvernării locale pentru calitatea de… restul » The post De ce ar trebui să alegem primarii în două tururi de scrutin appeared first on Cogitus.
 • It’s Time to Turn the Tables on Russia aprilie 14, 2015
  There is a great deal of analysis and positing of Russia’s nest steps in Ukraine. There is no shortage of experts willi… restul » The post It’s Time to Turn the Tables on Russia appeared first on Cogitus.

Arhiva articole

iunie 2010
L M M J V S D
    iul. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
%d blogeri au apreciat asta: