Măsuri asumate

Icon

Pensiile militarilor


MApN a postat pe site-ul instituţiei situaţia recalculării pensiilor militare, pe baza adeverinţelor de venit, până miercuri, din care reiese că numărul dosarelor procesate este de 25.798, iar în 18.293 de cazuri pensiile cresc.

Astfel, din cele 3.272 de dosare ale pensionarilor cu carieră militară completă, toate pensiile de până în 3.000 de lei cresc, adică pentru 1.913 pensionari militari, iar, în cazul pensiilor peste 3.000 lei, pentru 717 cresc, iar 642 scad.

În cazul pensionarilor cu carieră militară incompletă, din totalul de 22.526 de dosare analizate, din cele 19.262 de pensii sub 3.000 de lei, în cazul a 15.104 este vorba despre o majorare, iar pentru 4.158 despre o reducere.

De asemenea, potrivit site-ului MApN, din cele 3.264 de pensii peste 3.000 de lei, din categoria pensionarilor cu carieră militară incompletă, 559 pensii vor fi majorate, iar 2.705 scad

TABELUL CU PENSIILE SUB 3000 DE LEI ŞI CARIERĂ COMPLETĂ

TABELUL CU PENSIILE SUB 3000 DE LEI ŞI CARIERĂ INCOMPLETĂ

TABELUL CU PENSIILE PESTE 3000 DE LEI ŞI CARIERĂ COMPLETĂ

TABELUL CU PENSIILE PESTE 3000 DE LEI ŞI CARIERĂ INCOMPLETĂ

.

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a anunţat miercuri într-o conferinţă de presă publicarea pe site-ul instituţiei a situaţiei recalculării pensiilor militare, precum şi faptul că pensionarii militari au la dispoziţie un număr de telefon la care pot suna gratuit pentru a afla detalii despre acest proces şi despre propriul dosar.

 

„Vreau să vă anunţ că începând de astăzi MApN publică pe pagina sa de internet absolut toate pensiile rezultate până acum în urma procesului de recalculare”, a spus Oprea, adăugând că această bază de date va fi actualizată săptămânal cu cele aproximativ o mie dosare care sunt procesate în fiecare zi. Ministrul a dat asigurări că toate informaţiile vor fi disponibile publicului larg.

 

Ministrul a anunţat cu această ocazie şi înfiinţarea numărului de telefon la care cei interesaţi pot solicita detalii, explicând că acesta poate fi apelat gratuit zilnic, între orele 08.00-20.00.

 

„Pensionarii militari au la dispoziţie şi un număr de telefon ce poate fi apelat gratuit din reţeaua Romtelecom, de luni până vineri, de la ora 08.00 la ora 20.00. Numărul de telefon este 0800.808.880 şi este deservit de mai mulţi operatori”, a spus Gabriel Oprea.

 

Ministrul a subliniat că la acest număr de telefon cei interesaţi pot afla detalii despre procesul de recalculare şi pot cere informaţii despre situaţia propriului dosar.

sursa: mediafax.ro

 

 

 

Filed under: Masuri

One Response

 1. PANI HACITIN spune:

  Militarii sunt oameni educaţi. Toţi ofiţerii sunt absolvenţi de studii universitare sau a unor forme de învăţământ echivalente. Subofiţerii au şcoli tehnice ori administrative. Nu pot fi manevraţi. Nici minţiţi. Nici înşelaţi cu vorbe meşteşugite şi promosiuni deşarte.

  Militarii sunt capabili să descopere, înaintea omului preocupat doar de grija zilei de mâine, pericolul real în care este pusă ţara. Dincolo de fireasca nemulţumire în faţa abuzului financiar, umilinţelor şi torturii morale la care sunt supuşi, prin protestul lor ei spun: “Opriţi-vă! Puneţi în pericol existenţa acestui popor!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Video

Categorii

RSS COGITUS

 • Impactul Universității Babeș-Bolyai în economia municipiului Cluj-Napoca în anul 2015 octombrie 17, 2018
  Universitatea, mai mult ca orice altă instituție sau organizație, poate impulsiona dezvoltarea economică și s… restul » The post Impactul Universității Babeș-Bolyai în economia municipiului Cluj-Napoca în anul 2015 appeared first on Cogitus.
 • Cluj-Napoca – analiza economiei locale aprilie 13, 2018
  Economia municipiului se află într-un stadiu avansat în procesul de evoluție de la economia industrială la o eco… restul » The post Cluj-Napoca – analiza economiei locale appeared first on Cogitus.
 • Calitatea vieții în Cluj-Napoca aprilie 13, 2018
  Parte a procesului de reevaluare a Planului Strategic de Dezvoltare al Municipiului Cluj-Napoca 2014-2020, FSPAC a r… restul » The post Calitatea vieții în Cluj-Napoca appeared first on Cogitus.
 • Acționând împreună, comunele și orașele pot crește mai mult și durabil martie 12, 2018
  În ultimii ani, o parte a orașelor mari din România, între care Cluj-Napoca și Timișoara s-au dezvoltat în mod a… restul » The post Acționând împreună, comunele și orașele pot crește mai mult și durabil appeared first on Cogitus.
 • Criza refugiaților cu plusuri și minusuri | O punere în perspectivă septembrie 29, 2015
  Ultimele două luni au marcat probabil una dintre turnurile migrației din Europa. Imagini cu trenuri supraaglomera… restul » The post Criza refugiaților cu plusuri și minusuri | O punere în perspectivă appeared first on Cogitus.
 • China Housing at the Nexus iunie 1, 2015
  The Chinese housing industry is at the nexus of several force fields pulling and pushing people all over the world. The h… restul » The post China Housing at the Nexus appeared first on Cogitus.
 • De ce ar trebui să alegem primarii în două tururi de scrutin mai 4, 2015
  Există un acord larg în literatura de specialitate privind rolul central al guvernării locale pentru calitatea de… restul » The post De ce ar trebui să alegem primarii în două tururi de scrutin appeared first on Cogitus.
 • It’s Time to Turn the Tables on Russia aprilie 14, 2015
  There is a great deal of analysis and positing of Russia’s nest steps in Ukraine. There is no shortage of experts willi… restul » The post It’s Time to Turn the Tables on Russia appeared first on Cogitus.

Arhiva articole

ianuarie 2011
L M M J V S D
« dec.   feb. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
%d blogeri au apreciat asta: